Våra tjänster

Behöver ert företag hjälp med att nå kunder? Behöver ni hjälp
med att förvalta de kunder ni har? Svea Marketing erbjuder en
mängd olika tjänster för att nå och förvalta ert företags kunder.
Vi arbetar både med Business to Customer och Business to
Business

 

INBOUND MARKETING

Inbound marketing är en beprövad strategi för såväl B2C och B2B-företag som vill generera fler leads och öka lönsamheten. Vi har den mest kostnadseffektiva lösningen.   Låt dina kunder och prospekt komma till er genom att erbjuda engagerande och värdeskapande content. Svea Marketing skapar och genomför inboundkampanjer med mätbara resultat i fokus. Vi producerar original-content som e-böcker och bloggposter för att driva rätt personer framåt i köpresan och närmare ett avslut. Oavsett om du vill öka varumärkeskännedom, generera leads eller positionera ditt företag så är inbound marketing lösningen. Inbound marketing är i princip alla dina marknadskanaler och våra paket anpassas helt efter dig som kund och de val ni önskar. Exempel på marknadskanaler som ert paket kan omfatta är:

 

 • Content marketing
 • SEO
 • PPC
 • Videoproduktion
 • Sociala medier
 • E-postmarknadsföring

SOCIAL MARKETING

Social media marketing är viktigt eftersom vi människor är sociala till naturen och för ditt företag innebär det en möjlighet att nå ut med information och förmedla en identitet och tonalitet som är delvis frånkopplad företaget. Det finns möjligheter för er att aktivera medarbetare som ambassadörer, föra dialog, lyfta medarbetare, kunder och partners, annonsera och nå ut med kampanjer. Vi är experter på Facebook kampanjer och vårt mål är alltid att nå största möjliga målgrupp till lägsta möjliga pris.

  SÖKMOTOROPTIMERING

  Att Googla efter något har blivit så vanligt idag att de allra flesta företagen vill synas på Google och det blir bara viktigare att sticka ut så att kunderna hittar dig när de letar. Det är här sökoptimering kommer in i bilden. SEO (engelska för search engine optimization) är arbetet du gör på din webbsajt för att Google och andra sökmotorer enkelt ska kunna hitta din webbsajt och visa upp den i resultatet när någon söker efter produkter eller tjänster som du erbjuder. När du syns på rätt sätt kan fler besökare hitta till dig och du kan få fler nya kunder. Detta gör Google till en lönsam kanal för din marknadsföring och sökoptimering till ett mycket viktigt verktyg. Låt oss hjälpa dig med din sökmotoroptimering! Som SEO-byrå kan vi hjälpa dig att välja rätt sökord från början så att du får en bra grund att stå på. Behöver du ändra något på din webbsajt för att synas ännu bättre? Vi vet vad! Vi har lång erfarenhet och kunskap om sökmotoroptimering och vi kan hjälpa dig nå toppen!

   FÖRSÄLJNING

   Svea Marketing har över 15 års erfarenhet av direktförsäljning, främst via telefon men även på fältet. Vår styrka är att vi jobbar med få projekt med hög kvalitet. Vi arbetar både med nykundsbearbetning, merförsäljning till befintliga kunder och mötesbokningar såväl B2C som B2B. Vi erbjuder försäljning av högsta kvalitet till en av marknadens mest konkurrenskraftiga priser. Merparten av vår direktförsäljning sker mot den nordiska marknaden från vårt kontor i Malaga, Spanien.

    CUSTOMER RETENTION

    Anti-churn innebär kortfattat att minska andelen förlorade kunder. Både befintliga kunder som vill lämna, men även nya kunder som vill nyttja ångerrätt vid köp av vara eller tjänst. Anti-churn handlar ofta om en blandning av kundvård och försäljning. Vi hjälper företag i ett variende branscher att via bemanning utföra customer retention insatser mot förlorade kunder.

     KUNDSERVICE

     Med ledord som smarta, flexibla och kostnadseffektiva lever vi efter en struktur med snabba svarsfrekvenser, kvalitet som slår det mesta och vi kan snabbt skala projekt efter behov. Vi kan i samarbete med våra systerbolag erbjuda kundtjänst-lösningar som anti-churn, 1st line, 2nd line och B2B.

      R

      Kvalitet

      R

      Säkerhet

      R

      Lokalt

      • Välkommen till vätterbyggden.