Om oss

Svea Marketing har mångårig erfarenhet av marknadsföring och försäljning i mer eller mindre alla tänkbara kanaler och plattformar. Framförallt har vi en organisation med duktiga medarbetare som med sin kompetens lyfter våra uppdragsgivares affärer. Vi arbetar engagerat i våra uppdrag och våra kunder skall alltid känna att vi gör vårt absolut yttersta för lyckas med deras projekt.

 

Vad vi gör

  • Inbound Marketing
  • Social Marketing
  • Search engine optimization
  • Direktförsäljning
  • kundtjänst
  • Customer retention

Behovsanalys

Vad behöver ditt företag hjälp med? Det tar cirka en timme att göra en behovsanalys, därefter skapar vi en marknadsplan för ditt företag. 

B2C

Svea Marketing har 15 års erfarenhet av att hjälpa företag som arbetar direkt mot kund. Vi hjälper er att att nå kunden  – och behålla den!

B2B

Arbetar ditt företag mot andra företag? Svea Marketing har lösningen för att öka  era resultat och effektivisera era samarbeten.

Återkoppling

Vi är inte som andra företag. Vi återkopplar alltid! Det spelar ingen roll om ni nyttjat våra tjänster vid enstaka tillfällen, en gång om året återkopplar vi för en utvärdering om hur ert företag utvecklats.

Vad våra kunder säger

”Svea Marketing hjälpte oss med trafik och sökmotoroptimering. inom ett år hade vi tre gånger mer besökare på hemsidan vilket i sin tur gav oss dubbelt så mycket kunder. Felix Lingheimer, Spanish Homes.se”

”Svea marketing hjälpte oss med försäljning av en av våra nya webbtjänster. Det resulterar i att vi nu ökar vår omsättning med 40% 2019. Samuel Kruse, Aitos.se”

”Tack vare Svea marketing har vi nu hjälp med såväl kundtjänst som försäljning och retentionarbete. Det är mer kostnadseffektivt att nyttja Svea Marketings tjänster än att anställa.  Jonas Andersson, Förvaltningsel . Forvaltel.se”

Kontakta oss

Kontaktinformation

Vill du komma i kontakt med oss, har frågor eller funderingar? Ringa, skicka e-post eller boka ett möte med oss.

Ring: 0700 222 334
Email: kontakt@sveamarketing.se
Gjuterigatan 9 553 18 Jönköping